Migranţi albanezi descoperiţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

Poliţiştii de frontieră constănţeni au interceptat, în apropierea frontierei de stat, doi cetăţeni albanezi care au intrat ilegal în România încercând să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen, ei fiind returnaţi în Bulgaria.

74 afișări
Imaginea articolului Migranţi albanezi descoperiţi de poliţiştii de frontieră constănţeni

Migranţi albanezi descoperiţi de poliţiştii de frontieră constănţeni (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Potrivit Gărzii de Coastă, luni dimineaţă, în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din Ostrov au organizat o acţiune de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale şi, în apropierea localităţii de frontieră Lipniţa, au descoperit doi bărbaţi care nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Cei doi au fost conduşi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov pentru cercetări, iar în urma verificărilor s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni albanezi, cu vârste de 25 de ani, respectiv de 35 de ani.

Migranţii au venit pe jos din Bulgaria şi au treacut ilegal frontiera de stat cu scopul de a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Poliţiştii de frontieră au întocmit un dosar penal pentru intrare în ţară prin trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar la finalizarea cercetărilor migranţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră din Bulgaria, conform protocolului existent între cele două state

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici