Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, invitat la "După 20 de ani", la Pro TV

Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, este invitatul ediţiei de duminică a emisiunii "După 20 de ani", difuzată la Pro TV de la ora 10.00, informează televiziunea.

63 afișări
Imaginea articolului Ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolaescu, invitat la "După 20 de ani", la Pro TV

Eugen Nicolaescu (Imagine: Pro TV)

Duminică, la "După 20 de ani", Cristian Leonte, Claudiu Pândaru şi Cristian Hostiuc iau pulsul sistemului public de sănătate. Telespectatorii Pro TV vor putea afla chiar de la ministrul Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, de ce românii trebuie să plătească din ce în ce mai scump un pachet de servicii din ce în ce mai subţire.

Cum punctele nevralgice ale Sănătăţii au fost, în ultimii ani, din ce în ce mai multe, iar perspectivele pe care le oferă viitorul în acest domeniu nu sunt foarte optimiste, Eugen Nicolaescu va vorbi, la "După 20 de ani", despre schimbările care vor avea loc în sistemul de sănătate.

Detalii referitoare la pachetul de bază, al cărui proiect se află în dezbatere publică până la 1 noiembrie, vor fi analizate de ministrul Nicolaescu la "După 20 de ani".

Ce servicii vor fi incluse în pachetul de bază, cât de des va putea fi vizitat medicul de familie şi mai ales câţi bani trebuie să scoată românii din buzunar pentru a plăti sănătatea cea nepreţuită, telespectatorii Pro TV vor afla duminică, de la 10.00, la "După 20 de ani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici