Miss Travesti România 2010, Dana de Kronstadt, ridicat de DIICOT în cazul medicului braşovean

Miss Travesti România 2010, Dana de Kronstadt, ridicat de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT), în cazul medicului cardiolog Horaţius Rus din Braşov, acuzat de infracţiuni de sex cu minori şi proxenetism.

1833 afișări
Imaginea articolului Miss Travesti România 2010, Dana de Kronstadt, ridicat de DIICOT în cazul medicului braşovean

Miss Travesti România 2010, Dana de Kronstadt, ridicat de DIICOT în cazul medicului braşovean (Imagine: www.misstravesty.com)

Traian Cojocaru - cunoscut ca Dana de Kronstadt, miss Travesti România 2010 - a fost reţinut de procurorii DIICOT, pentru două acte sexuale cu minori.

Traian Cojocaru, medicul cardiolog Horaţiu Rus şi alte cinci persoane au fost reţinuţi, luni, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, pentru infracţiuni de sex cu minori şi proxenetism, aceştia urmând să fie prezentaţi Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit procurorului Cătălin Borcoman, purtător de cuvânt al DIICOT Braşov, şapte dintre cele 11 persoane audiate în cursul zilei de luni au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca în jurul orei 16.00 să fie prezentate Tribunalului pentru Minori şi Familie Braşov cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

De asemenea, o altă persoană este adusă de la timişoara pentru audieri la DIICOT Braşov, urmând a fi propusă pentru arestare preventivă.

Între cei şapte reţinuţi este şi medicul cardiolog braşovean Horaţiu Rus, care este cercetat pentru că ar fi profitat de funcţia sa pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi minori aflaţi sub tratament.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici