Misterul zborului Frankfurt-Moscova-Nürnberg: „portofelul lui Putin” ar fi zburat pe ascuns în Germania

Canalele ruseşti de Telegram susţin că omul de încredere al lui Putin „a fost luat la bord” de un avion care a decolat de la Moscova cu destinaţia Germania, în pofida blocadei impuse Rusiei.

12831 afișări
Imaginea articolului Misterul zborului Frankfurt-Moscova-Nürnberg: „portofelul lui Putin” ar fi zburat pe ascuns în Germania

Un Bombardier Challenge 604 a primit autorizaţie de zbor de la Moscova spre Germania, în ciuda faptului că spaţiul aerian cu Rusia este blocat.

Misterul a fost dezvăluit. Se pare că starea de sănătate a uneia dintre cele mai importante figuri ale bogăţiei offshore a lui Putin, violoncelistul Roldugin, poreclit „portofelul lui Putin”, s-a deteriorat în ultimele zile. Iar nevoia unui consult în Germania a fost una stringentă.

Rodulgin este supus sancţiunilor occidentale. El ocupă postul de şef al Conservatorului din St. Petersburg şi este prieten la cataramă cu preşedintele Rusiei.

Aeroporturile vizate nu comentează informaţia privind aterizarea avionului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici