Moarte suspectă pentru doi vârstnici, soţ şi soţie. Aceştia au fost găsiţi decedaţi în apartamentul lor din Sibiu

Doi vârstnici, soţ şi soţie de 80, respectiv 82 de ani, au fost găsiţi morţi, sâmbătă după-amiază, în apartamentul lor din municipiul Sibiu. Poliţia încearcă să stabilească în ce condiţii a survenit decesul celor doi.

143 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă pentru doi vârstnici, soţ şi soţie. Aceştia au fost găsiţi decedaţi în apartamentul lor din Sibiu

Moarte suspectă pentru doi vârstnici, soţ şi soţie. Aceştia au fost găsiţi decedaţi în apartamentul lor din Sibiu

Pompierii au fost chemaţi să spargă uşa locuinţei din municipiul Sibiu în care se aflau cele două persoane. Intervenţia pompierilor a fost solicitată din cauza mirosului puternic de putrefacţie.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Sibiu, echipajul medical nu a putut decât să constate decesul celor două persoane, femeie şi bărbat de 80, respectiv 82 de ani.

Cei doi erau soţ şi soţie iar, potrivit vecinilor, femeia ar fi fost paralizată.

Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Sibiu, a declarat că necropsia va stabili cauza decesulului celor doi.

”Se deschide dosar penal privind infracţiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite circumstanţele în care a survenit decesul celor două persoane. În acest moment nu sunt suspiciuni că ar fi fost victimele unei infracţiuni săvârşite cu violenţă”, a spus Elena Welter.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici