Moaştele Sfinţilor Ioachim şi Ana, aduse din Cipru la Catedrala Patriarhală

Moaştele Sfinţilor Părinţi Ioachim şi Ana au fost aduse din Cipru la Catedrala Patriarhală din Bucureşti, credincioşii putând să se închine la acestea de vineri până duminică.

361 afișări
Imaginea articolului Moaştele Sfinţilor Ioachim şi Ana, aduse din Cipru la Catedrala Patriarhală

Moaştele Sfinţilor Ioachim şi Ana, aduse din Cipru la Catedrala Patriarhală (Imagine: Andreea Alexandru/ Arhiva Mediafax Foto)

Credincioşii pot veni de vineri la Catedrala Patriarhală să se închine la moaştele Sfinţilor Ioachim şi Ana, aduse din Cipru, de Înaltpreasfinţitul Părinte Isaia, Mitropolitul de Tamassos şi Orinis.

Moaştele Sfinţilor Ioachim şi Ana vor fi duse, duminică, din Catedrala Patriarhală în Arhiepiscopia Dunării de Jos, unde vor rămâne până în 30 august.

Moaştele au fost aduse din Cipru cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, la invitaţia Înaltpreasfinţitului Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Sfinţii Ioachim şi Ana, părinţii Sfintei Fecioare Maria, sunt prăznuiţi în 9 septembrie, a doua zi după Naşterea Maicii Domnului.

Moaşte ale Sfintei Ana se mai află şi în Catedrala Patriarhatului din Ierusalim şi Antiohia, în Manăstirea Kykkos din insula Cipru, precum şi în alte biserici şi mănăstiri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici