Montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului de la Piaţa Presei Libere, amânată

Montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piaţa Presei Libere, care era programată pentru acest week-end, a fost amânată pentru perioada 20-23 martie, Primăria Capitalei anunţând, joi, că măsura a fost luată din cauza ninsorilor prognozate.

220 afișări
Imaginea articolului Montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului de la Piaţa Presei Libere, amânată

Montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului de la Piaţa Presei Libere, amânată (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

"Având în vedere avertizările meteorologilor care anunţă precipitaţii abundente (lapoviţă, ninsoare şi ploaie), montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piaţa Presei Libere se amână pentru perioada 20-23 martie. Astfel, în acest week-end circulaţia pe bulevardul Kiseleff se va desfăşura normal", anunţă reprezentanţii Primăriei Capitalei, într-un comunicat de presă.

Potrivit acestora, restricţiile de circulaţie care se vor impune în perioada 20-23 martie vor fi anunţate ulterior de către reprezentanţii instituţiei.

Primăria Capitalei anunţa, miercuri, că circulaţia pe Şoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Piaţa Presei Libere şi Arcul de Triumf, va fi restricţionată în perioada 6 - 10 martie, când era programată montarea ultimelor două tronsoane ale pasajului pietonal de la Piaţa Presei Libere. Acestea vor asigura legătura între nodul de transport de la capătul tramvaiului 41 şi aleea de acces în Parcul Herăstrău către fostul Pavilion H.

Pasajul pietonal este parte componentă a lucrării Pasaj Piaţa Presei Libere. Întregul proiect presupune realizarea unui pasaj rutier de 700 de metri, pe sensul dinspre DN1 spre bulevardul Kiseleff şi bulevardul Mărăşti, şi a două pasaje pietonale subterane: un pasaj subteran pietonal nou, dar şi scurtarea şi modernizarea celui existent.

Valoarea totală a investiţiei este de 60,4 milioane de lei, fără TVA, iar termenul de finalizare a lucrării, estimat de constructor, este luna martie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici