Muncim pe rupte: 400.000 de români au câte două joburi!

Viata grea ii obliga si pe romani sa munceasca mai mult, asa cum fac vesticii de generatii. Chiar daca şefii le-au tăiat din salariu, iar Guvernul din indemnizaţii, angajaţii caută să-şi rotunjească veniturile pe orice cale. Cei trimişi acasă în şomaj tehnic fac "ciubucuri" pe unde apucă, iar femeile în concediu maternal lucrează acasă, câteva ore zilnic.

28 afișări
Imaginea articolului Muncim pe rupte: 400.000 de români au câte două joburi!

Muncim pe rupte: 400.000 de români au câte două joburi! (Imagine: Bogdan Danescu/Mediafax Foto)

Anghel Cocea este operator de cazane în Combinatul Siderurgic din Galaţi. A intrat forţat în şomaj tehnic şi câştigă doar 75% din salariu. Îi este practic imposibil să hrănească şi să îmbrace 3 copii. În disperare de cauză, merge cu ziua la câmp.

Agenţii din firmele de recrutare confirmă că sunt asaltaţi de cereri din partea românilor disperati în căutarea celui de-al doilea loc de muncă.

Citeşte mai multe despre românii care au câte două joburi pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici