Navigatori români abandonaţi în Malaezia, fără apă şi alimente

Sindicatul Liber al Navigatorilor a lansat, luni, un SOS cu privire la situaţia celor 4 marinari români abandonaţi la bordul navei Newlead Victoria, cu pavilian liberian, avertizând navigatorii să evite această ambarcaţiune, se arată într-un comunicat SLN.

642 afișări
Imaginea articolului Navigatori români abandonaţi în Malaezia, fără apă şi alimente

Navigatori români abandonaţi în Malaezia, fără apă şi alimente

"Nava Newlead Victoria, Liberia, abandonată în rada portului Johor, Malaesia. 11 membri în echipaj, 4 români, 1 grec şi 11 filipinezi. Salariile nu sunt plătite de 4 luni, la bord s-au epuizat alimente şi apa. Nava nu este acoperită de un contract ITF (n.r. Federaţia Internaţională a Transportatorilor). Ţara de pavilion este notificată să intervină. Navigatori, evitaţi această navă", se arată în comunicatul care a fost trimis şi Ministerului de Externe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici