Noi detalii şocante ies la iveală în cazul poliţistului acuzat că întreţinea relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. Colegă: Avea poze indecente cu ea. Ajungea acasă drogată şi bătută

O fostă colegă de cameră a fetei de 13 ani, care a fost abuzată de un poliţist din Craiova , povesteşte că acesta o droga pe adolescenta cu care întreţinea relaţii sexuale şi o obliga să se prostitueze. Bărbatul a fost arestat preventiv la sfârşitul lunii octombrie şi şi-a dat demisia din Poliţie.

3408 afișări
Imaginea articolului Noi detalii şocante ies la iveală în cazul poliţistului acuzat că întreţinea relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. Colegă: Avea poze indecente cu ea. Ajungea acasă drogată şi bătută

Noi detalii ies la iveală în cazul poliţistului acuzat că întreţinea relaţii sexuale cu o fată de 13 ani. Colegă: Avea poze indecente cu ea

Tânăra de 18 ani spune că a aflat drama fetei abia după ce a citit în presă despre cazul poliţistului din Craiova care a fost arestat pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră instituţionalizată. Atunci şi-a dat seama că era vorba despre fata cu care, mai bine de o lună, a împărţit camera într-un apartament de tip familial în care erau cazate de Direcţia pentru Protecţia Copilului Craiova. Atunci a luat legătura cu fata, iar aceasta i-a mărturisit coşmarul prin care trecuse.

„Mi-a spus că ea şi-a început viaţa sexuală cu acesta la 12 ani. Şi a fost primul bărbat din viaţa ei. După care acesta a dus-o la hotel, a bătut-o, a întreţinut relaţii sexuale cu ea şi după aceea a dus-o acasă. După care începuse să o dea şi la alte persoane. Bărbaţi în vârstă, trecuţi de 40 de ani, după cum mi-a spus ea. Nu ştia cine sunt acele persoane, mai ales că acesta o obliga şi să fumeze anumite substanţe”, povesteşte fosta colegă de cameră a adolescentei.

Ea mai spune că poliţistul ar fi avut poze indecente cu colega ei. „Fata mi-a spus că acesta nu numai că întreţinea relaţii sexuale cu ea şi că avea poze indecente cu ea, mi-a spus şi faptul că o dădea şi la alţi bărbaţi. O punea să se culce cu ei pe bani, după care banii ajungeau la el, iar ea ajungea acasă şi drogată şi bătută. O şi droga”, spune tânăra.

Tânăra le-a povestit aceste lucruri, joi, procurorilor DIICOT care instrumentează cazul.

Agentul de poliţie a fost arestat preventiv în 31 octombrie, după ce procurorii DIICOT şi poliţiştii de la combaterea Criminalităţii Organizate l-au acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră.

Potrivit procurorilor, cei doi s-au cunoscut după ce fata i-a cerut poliţistului o ţigară. Acesta i-a solicitat profilul pe Facebook, pentru a putea ţine legătura.

Cei doi au întreţinut relaţii sexuale în apartamentul părinţilor poliţistului sau în maşina acestuia.

„Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fişiere foto şi video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întreţineau relaţii sexuale, cât şi prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată. (...) De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea şi trimiterea unor fotografii cu acelaşi conţinut. Cu prilejul percheziţiei informatice efectuate în cauză şi accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fişiere foto şi video datate februarie-august 2019”, au anunţat procurorii DIICOT.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru MEDIAFAX că ancheta a început după ce cei de la Protecţia Copilului au observat un comportament ciudat la fată.

Poliţistul, care şi-a dat demisia, a absolvit Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina în 2006, iar din 2009 lucra la Secţia 5 Poliţie Craiova.

În 2017, acesta a divorţat de soţia sa, cu care are un copil de 6 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici