Noile tramvaie ale oraşului Timişoara vor fi testate în laboratoare şi pe străzi

  • Noile tramvaie ale oraşului Timişoara, comandate la o companie din Turcia, vor fi testate în laboratoare şi pe străzi.
  • Testele încep în curând şi vor ţine câteva luni.
458 afișări
Imaginea articolului Noile tramvaie ale oraşului Timişoara vor fi testate în laboratoare şi pe străzi

Noile tramvaie ale oraşului Timişoara vor fi testate în laboratoare şi pe străzi

Primăria oraşului Timişoara anunţă că noile tramvaie fabricate în Turcia intră la testări. Este vorba despre 21 de vehicule care vor fi livrate în baza unui contract semnat în 2019.

„Pentru omologare se vor face 57 de teste şi încercări, din care 23 se vor realiza în laboratoare agreate din Uniunea Europeană, laboratoare specializate din Germania, Cehia şi Spania, după care vor urma testele în Timişoara în luna iulie, iar celelalte se vor face în fabrica din Ankara”, anunţă Primăria Timişoara.

Tramvaiele au capacitatea de 200 călători şi autonomia de deplasare de 63 km, asigurată printr-o sursă de furnizare a energiei electrice. Fiecare tramvai costă 9,7 milioane lei, fără TVA, iar achiziţia a fost făcută printr-un proiect cu fonduri europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici