Nou bilanţ al violenţelor din duminica de Paşti în Clejani (Giurgiu): Cinci răniţi şi nouă persoane arestate

Nouă persoane bănuite că au fost implicate, în ziua de Paşte, în scandalul cu pietre, bâte şi cuţite, de la Clejani, judeţul Giurgiu, au fost reţinute, luni, acestea fiind acuzate de încăierare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

2363 afișări
Imaginea articolului Nou bilanţ al violenţelor din duminica de Paşti în Clejani (Giurgiu): Cinci răniţi şi nouă persoane arestate

Noul bilanţ de la conflictul din ziua de Paşti din Clejani: Cinci răniţi şi nouă persoane arestate

Poliţia Giurgiu a anunţat, luni, că mai multe persoane, bănuite că au participat la scandal, au fost duse la audieri, poliţiştii efectuând faţă de 13 dintre acestea cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale, pentru săvârşirea infracţiunilor de încăierarea şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„În urma audierilor au fost reţinute nouă persoane, care au fost introduse în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Giurgiu, urmând să fie prezentate la unitatea de parchet cu propuneri procedurale. Pe raza localităţii Clejani, pentru prevenirea oricăror manifestări de natură a perturba liniştea cetăţenilor şi pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţa publică, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a dispus constituirea unei zone speciale de siguranţă publică, în cadrul căreia, poliţişti şi jandarmii, vor desfăşura activităţi specifice de prevenire si combatere a faptelor antisociale, in sistem integrat”, a anunţat, luni seara, Poliţia Giurgiu.

Poliţiştii si jandarmii giurgiuveni au intervenit, duminică seara, pe raza comunei Clejani, judeţul Giurgiu, pentru a calma spiritele în urma unui conflict izbucnit între membrii a două familii şi rudele acestora.

Mai mutle persoane s-au bătut cu obiecte contondente, corpuri dure, cuţite, pietre, sticle şi chiar bucăţi din gard.

Cinci persoane au fost rănite, una dintre ele, în stare gravă, fiind dusă la un spital din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici