CUTREMURUL din Italia: Numărul românilor dispăruţi după seismul din Italia a ajuns la 18

Numărul românilor care sunt daţi dispăruţi în cutremurul din Italia a crescut de la 11 la 18, însă în continuare sunt cinci cetăţeni români care şi-au pierdut viaţa, potrivit ultimelor informaţii ale Ministerului Afacerilor Externe.

3620 afișări
Imaginea articolului CUTREMURUL din Italia: Numărul românilor dispăruţi după seismul din Italia a ajuns la 18

Numărul românilor dispăruţi după cutremurul din Italia a ajuns la 18

CUTREMURUL din Italia. Potrivit sursei citate, numărul cetăţenilor români răniţi în cutremur a ajuns la 5, iar în ceea ce priveşte semnalările privind cetăţenii români daţi dispăruţi, numărul cazurilor aflate în atenţia Ministerului Afacerilor Externe este, până la acest moment, de 18 persoane.

"Verificările complexe sunt efectuate de echipele consulare mobile atât în baza informaţiilor oficiale furnizate de către autorităţile italiene cât şi a celor primite din partea familiilor celor dispăruţi", potrivit sursei citate.

CUTREMURUL din Italia. Alţi trei români şi-au pierdut viaţa în cutremurul din Italia, bilanţul ajungând la cinci români morţi, anunţa MAE în cursul după-amiezii de joi. "Potrivit ultimelor informaţii obţinute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetăţeni români în urma seismului survenit la data de 24 august 2016 pe teritoriul Italiei. Astfel, la acest moment, numărul cetăţenilor români care şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului este de cinci persoane", a precizat MAE într-un comunicat de presă.

De asemenea, ministerul anunţa că sunt 11 persoane dispărute şi că verificările sunt în curs de derulare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici