Numerele de înmatriculare auto din Bucureşti vor fi formate şi din trei cifre

Serviciul de permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor din Bucureşti va atribui, de luni, şi plăci cu numere de înmatriculare formate din trei cifre, nu doar din două, ca în prezent, a anunţat, miercuri, Ministerul Administraţiei şi Internelor.

165 afișări
Imaginea articolului Numerele de înmatriculare auto din Bucureşti vor fi formate şi din trei cifre

Numerele de înmatriculare auto din Bucureşti vor fi formate şi din trei cifre (Imagine: Cătălina Filip/Mediafax Foto)

"Astfel, de la această dată, combinaţia pe placă va putea fi şi sub forma: B - 000 (combinaţia de trei cifre) - AAA (combinaţia de trei litere). Exemplu: B-111-TTT", se arată într-un comunicat al instituţiei.

În paralel, serviciul de specialitate, din cadrul Prefecturii Bucureşti, va continua să elibereze şi plăci în combinaţie de două cifre, până la epuizarea variantelor rămase vacante.

Actualele plăci de înmatriculare rămân valabile şi nu este necesară preschimbarea lor, precizează ministerul Administraţiei. Va fi menţinut şi preţul plăcuţelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici