Alertă de răpire copil: O adolescentă de 17 ani a fost urcată cu forţa într-un autoturism de culoare neagră

  • O adolescentă din oraşul Borşa a fost urcată cu forţa într-un autoturism de culoare neagră de către un bărbat
  • Poliţia a emis o „alertă de răpire copil”
  • Persoanele care pot oferi informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112
7362 afișări
Imaginea articolului Alertă de răpire copil: O adolescentă de 17 ani a fost urcată cu forţa într-un autoturism de culoare neagră

Alertă răpire copil! O adolescentă de 17 ani din Maramureş a fost răpită de pe stradă

Ieri, 20 iunie, în jurul orei 18.45, Adam Corina Andreea, în vârstă de 17 ani din oraşul Borşa, judeţul Maramureş, a fost urcată cu forţa de către un tânăr, într-un autoturism de culoare neagră, pe strada Dragoş Vodă în zona Peco din oraşul Borşa, care şi-a continuat deplasarea într-o direcţie necunoscută.

Semnalmente minoră: înălţime 160 cm, greutate 67 kg, ochi căprui, păr negru, creţ şi lung.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o salopetă de culoare albă cu dungi negre,  încălţată cu pantofi de culoare albă.

Semne  particulare : Aluniţă pe obrazul drept.

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici