O aeronavă Tarom, întoarsă din drum pe Aeroportul Otopeni

O aeronavă a companiei Tarom a fost întoarsă din drum, luni, pe Aeroportul "Henri Coandă" Otopeni din cauza unui incident, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Aeroportului Otopeni, Valentin Iordache.

76 afișări
Imaginea articolului O aeronavă Tarom, întoarsă din drum pe Aeroportul Otopeni

O aeronavă Tarom, întoarsă din drum pe Aeroportul Otopeni (Imagine: Petrica Tanase/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni, Valentin Iordache, a declarat pentru MEDIAFAX că aeronava a fost întoarsă din cauza unui incident.

Cursa s-a întors "în deplină siguranţă" pe Aeroportul Otopeni, la aproximativ 35 de minute de la decolare, informează compania Tarom.

Echipajul cursei a raportat apariţia unui zgomot în timpul procedurilor de decolare, iar comandantul aeronavei a decis preventiv întoarcerea pe aeroport, pentru deplina siguranţă a pasagerilor, conform procedurilor standard, potrivit sursei citate.

Aeronava de tipul Boeing 737-300 va intra într-o procedurã de control amănunţit înainte de a fi reprogramatã la zbor.

Toţi cei 78 de pasageri au fost debarcaţi în aeroport, unde li s-a asigurat asistenţă, în conformitate cu regulamentul EC261/2004 şi îşi continuă călătoria cu o altă aeronavă, care a decolat la ora 12.10, se arată în acelaşi comunicat.

Cursa de Madrid era programată să decoleze la ora 8.55, a decolat la 9.10 şi s-a întors la 9.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici