O ambulanţa din Brăila nu a putut pleca în misiune, pentru că au fost furate cheile din contact

O ambulanţă solicitată, marţi, la un pacient din Brăila nu a putut pleca spre spital deoarece cheile de contact ale autospecialei au fost furate. Reprezentanţii Serviciul de Ambulanţă au trimis a doua salvare pentru a transporta pacientul. Poliţiştii au demarat o anchetă.

280 afișări
Imaginea articolului O ambulanţa din Brăila nu a putut pleca în misiune, pentru că au fost furate cheile din contact

O ambulanţa din Brăila nu a putut pleca în misiune, pentru că au fost furate cheile din contact

După ce a preluat un pacient de la o clinică medical de pe strada Mihai Eminescu, din Brăila, şoferul ambulanţei şi-a dat seama că au dispărut cheile din contact şi a anunţat imediat Dispeceratul, pentru a trimite o altă autospecială.

Incidentul a fost şi Poliţiei, fiind demarată o anchetă.

„Am fost sesizaţi că unei ambulanţe i s-au furat cheile din contact. Este o sesizare recentă, colegii mei încă sunt la faţa locului, anchetează. Poliţiştii fac tot ceea ce presupune o anchetă în cazul unui furt, încearcă să găsească imagini video, vorbesc cu cei implicaţi, cu eventualii martori. La faţa locului se află mai mulţi poliţişti, sunt agenţi de la Ordine Publică şi anchetatori de la Investigaţii Criminale”, a declarant, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan.

Pacientul bolnav a fost transportat la spital cu altă ambulanţă, iar autospeciala care a rămas fără chei va fi pornită şi dusă la bază la finalul anchetei poliţiştilor cu ajutorul cheilor de rezervă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici