O armă din Al Doilea Război Mondial, găsită de un localnic în municipiul Roman

O armă care provine din Al Doilea Război Mondial a fost găsită de un bărbat din municipiul Roman, în timp ce demola o anexă din curtea locuinţei pe care a cumpărat-o recent. O echipă pirotehnică a verificat zona, transmite corespondentul Mediafax.

1684 afișări
Imaginea articolului O armă din Al Doilea Război Mondial, găsită de un localnic în municipiul Roman

O armă din Al Doilea Război Mondial, găsită de un localnic în municipiul Roman

Potrivit ISU Neamţ, arma de tip ZB, calibru 7,92, a fost găsită marţi în timpul demolării unei anexe a unei locuinţe de pe Bulevardul Republicii, din municipiul Roman.

„S-a ridicat o armă de tip ZB cal. 7,92 mm provenită din al doilea Război Mondial, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii. Arma a fost descoperită de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce efectua lucrări de demolare a unei anexe din curtea locuinţei proprietate personală”, arată ISU Neamţ.

Echipa pirotehnică a verificat zona cu detectorul de metale pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi şi nu a mai descoperit alte elemente de muniţie.

Locuinţa unde a fost găsită arma a fost achiziţionată în anul 2018, vechii proprietari fiind decedaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici