O cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat în Mureş/ Pompierii au izolat zona | FOTO

O cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat, vineri, pe DN13, în localitatea mureşeană Chendu. Nu există pericol de explozie.

2115 afișări
Imaginea articolului O cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat în Mureş/ Pompierii au izolat zona | FOTO

O cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat în Mureş/ Pompierii au izolat zona

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN13, în localitatea Chendu, judeţul Mureş, o cisternă care transporta aproximativ 31.000 litri de motorină s-a răsturnat în afara părţii carosabile, ca urmare a pierderii controlului volanului într-o curbă de către şofer.

Nu există pericol de explozie.

În urma accidentului şoferul a fost rănit uşor.

La faţa locului se află echipaje de pompieri, care au izolat zona în vederea remedierii problemei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, Cristian Virag, a anunţat că şoferul primeşte îngrijiri medicale, iar în aceste momente se intervine pentru transvazarea motorinei.

”Un camion încărcat cu motorină a ieşit de pe carosabil, în localitatea Chendu. Intervine detaşamentul Sighişoara cu autospeciale, inclusiv pentru descarcerare, şi 9 subofiţeri, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Balauşeri. Şoferul a fost preluat de ambulanţa aflată în trafic. Se intervine pentru transvazarea motorinei din primul rezervor”, a spus Virag.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Mureş, Andreea Pop, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs din cauză că şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă.

”Şoferul are 25 de ani şi este din judeţul Bihor. În zonă se circulă alternativ, pe o bandă, deoarece un sens e blocat de maşini de poliţie, pompieri şi ambulanţe”, a afirmat Pop.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici