Video O femeie a fost înjunghiată într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu. Victima a decedat. Suspectul principal, prins în apropiere de locul crimei - VIDEO

O femeie, ce lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, a fost înjunghiată, joi, de o persoană rămasă încă necunoscută, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul poliţiştilor.

17851 afișări

UPDATE 13:07 - Poliţiştii l-au prins pe bărbatul care era principalul suspect în cazul femeii înjunghiate, joi, şi care lucra ca vânzătoare într-un magazin ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, acesta fiind în apropiere de locul crimei.

Poliţiştii care făceau cercetarea la faţa locului, l-au surprins pe bărbat şi au pornit în fugă după el. L-au prins în câteva minute, acesta fiind luat de poliţiştii de la Sectorul 1 şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru audieri.

La faţa locului au venit mai multe persoane, cunoscuţi şi rude ale victimei, tatăl acesteia leşinând, fiind preluat de o ambulanţă şi transportat la un spital pentru îngrijiri medicale.

UPDATE 12:09 - Poliţiştii îl caută pe fostul iubit al femeii înjunghiate, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX.

Potrivit surselor citate, poliţiştii îl caută pe fostul iubit al victimei, fiind considerat principalul suspect în cazul crimei care a avut loc joi dimineaţa în Bucureşti.

O prietena de Alinei Petre, se afla în toaleta magazinului în momentul în care bărbatul a intrat şi a înjunghiat-o. Aceasta a povestit anchetatorilor că a auzit-o pe tânără urlând "salvează-mă că mă omoară" şi că de frică nu a ieşit din baie.

Un alt martor, paznicul blocului în care se afla magazinul a povestit că a văzut un bărbat cu o geacă roşie de dimineaţă, înainte ca magazinul să se deschidă , şi că tot pe acelaşi bărbat l-a văzut plecând la puţin timp după incident.

Bărbatul, căutat acum pentru uciderea tinerei, era foarte gelos, a povestit chiat proprietara magazinului, Alina Petre.

"A făcut mai multe plângeri pentru hărţuire şi ameninţare, de când s-au despărţiti o căuta, de două ori a venit la magazin în stare de ebrietate dar nu a făcut scandal, îi dădea mesaje în care îi spunea "Dacă nu o să fii cu mine, nu vei fi cu nimeni pentru că o să te omor", a declarat Alina Petre pentru MEDIAFAX.

O apropiată a femeii a declarat şi ea pentru MEDIAFAX că cei doi erau împreună de anul trecut, iar bărbatul era foarte gelos. Potrivit acesteia, a ameninţat-o în repetate rânduri că o omoară şi pe ea şi pe băiatul ei în vârstă de şapte ani, şi o urmărea frecvent stând prin faţa magazinului la diferite ore ale zile purtând o şapcă pe cap.

Două persoane au fost duse la poliţie pentru audieri, prietena Alinei Petre şi paznicul blocului, au declarat surse apropiate anchetei.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti fiind deschis un dosar pentru omor.

UPDATE 10:45 - Femeia care a fost înjunghiată într-un magazin din Capitală, decedată

Femeia care lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală ce aparţine fostei nurori a lui Virgil Măgureanu, Alina Petre, şi care a fost înjunghiată joi dimineaţă, a murit, au declarat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov pentru MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov femeia care a fost înjunghiată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, finndu-i declarat decesul.

O femeie care lucra ca vânzătoare într-un magazin din Capitală, ce aparţine Alinei Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a fost înjunghiată, joi dimineaţă, chiar în timp ce se afla la serviciu, au declarat pentru MEDIAFAX surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, apelul la 112 s-a făcut în jurul orei 09.00, la faţa locului fiind trimise echipaje de la Secţia 1 şi o ambulanţă SMURD.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, la faţa locului a fost găsită o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani, cu multiple plăgi înjunghiate, la acest moment fiind făcute manevrele de resuscitare.

Contactată de MEDIAFAX, Alina Petre a declarat că femeia lucra de mai mulţi ani în acel magazin şi că avea depuse mai multe reclamaţii la Poliţie pentru că ar fi fost bătută de concubin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici