O femeie însărcinată, rănită într-un accident pe DN 1, în Sibiu, între un microbuz şi alte două maşini

O tânără de 19 ani, însărcinată, a fost rănită, marţi, pe DN 1, în Avrig, judeţul Sibiu, după ce un microbuz a lovit o maşină staţionată, pe care a proiectat-o în alt vehicul.

172 afișări
Imaginea articolului O femeie însărcinată, rănită într-un accident pe DN 1, în Sibiu, între un microbuz şi alte două maşini

Accident pe DN1

Potrivit ISU Sibiu, accidentul s-a produs între trei autoturisme.

La faţa locului s-au acordat îngrijiri medicale pentru trei persoane implicate.

„Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale pentru un bărbat de circa 23 de ani şi o femeie de circa 19, însărcinată. Ambii sunt conştienţi cu contuzii uşoare transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Un echipaj al Ambulanţei sosit în sprijin a transportat la Spitalul cea de - a treia persoană rănită.

Accidentul s-a produs la ieşirea din Avrig spre Braşov, după ce şoferul unui microbuz, condus spre Braşov, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat într-o autoutilitară al cărei şofer oprise pentru a vira la stânga, neregulamentar, pe marcaj continuu. Autoutilitara a fost proiectată într-un autoturism condus regulamentar spre Sibiu.

Poliţiştii spun că în microbuz se aflau trei pasageri şi şoferul, iar la spital au fost transportaţi doi pasageri din microbuz şi şoferul autoutilitarei.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în zona producerii accidentului, pe DN 1, între judeţele Sibiu şi Braşov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici