O maşină a căzut în Dunăre, în judeţul Mehedinţi. O femeie a fost scoasă moartă

O maşină a căzut în Dunăre, în zona viaductului Şviniţa din judeţul Mehedinţi. Scafandrii au găsit în autoturism trupul unei femei.

7426 afișări
Imaginea articolului O maşină a căzut în Dunăre, în judeţul Mehedinţi. O femeie a fost scoasă moartă

O maşină a căzut în Dunăre, în judeţul Mehedinţi. O femeie a fost scoasă moartă

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, scafandrii au scos, luni seara, din maşina căzută în Dunăre o femeie decedată şi au verificat dacă în autoturism se mai aflau şi alte persoane. Ulterior, reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat că nu au mai fost găsite alte persoane în autoturism.

Dispariţia femeii găsite în maşină a fost anunţată de către sora ei, care a contactat Poliţia Orşova duminică.

Reprezentanţii Poliţiei Mehedinţi spun că victima ar fi o femeie de 33 ani, din localitatea Moldova Nouă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici