O persoană rănită şi alte 80 evacuate după explozia unei butelii într-un bloc din Medgidia - FOTO

O persoană a fost rănită, vineri dimineaţă, suferind mai multe arsuri, după explozia unei butelii într-un bloc de garsoniere din oraşul Medgidia din judeţul Constanţa, în urma deflagraţiei alte aproximativ 80 de persoane fiind evacuate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

510 afișări
Imaginea articolului O persoană rănită şi alte 80 evacuate după explozia unei butelii într-un bloc din Medgidia - FOTO

O persoană rănită şi alte 80 evacuate după explozia unei butelii într-un bloc din Medgidia - FOTO

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea” al judeţului Constanţa, explozia a avut loc în jurul orei 7.15, într-un bloc de garsoniere de pe strada Plevnei din Medgidia, locuinţa fiind apoi cuprinsă de flăcări.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de la Detaşamentul Medgidia.

Au fost afectate 13 garsoniere de pe nivelul la care s-a produs deflagraţia, iar aproximativ 80 de persoane au fost evacuate.

Bărbatul în garsoniera căruia a avut loc deflagraţia a suferit diverse arsuri pe corp, fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Medgidia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici