Video Odată cu închiderea frizeriilor au crescut vânzările de maşini de tuns

  • Maşinile de tuns sunt printre cele mai căutate produse, online, de către români
  • Închiderea frizeriilor îi obligă pe bărbaţi să se îngrijească singuri, acasă
  • Preţul unui aparat de tuns porneşte de la 20- 30 de lei şi poate ajunge la 900 de lei
460 afișări

Cum frizerii nu mai au voie să tundă, acum eşti nevoit să te descurci singur. Maşinile de tuns nu sunt greu de folosit şi le găseşti la un click distanţă.  Iar internetul este plin de tutoriale despre cum să-ţi faci o freză la modă, acasă. 

Nicu Enache, digital marketing specialist: După cum ştiţi, majoritatea frizeriilor sunt închise din cauza coronavirusului. Până acum, aveam două opţiuni. Prima opţiune este să stau cu o pălărie pe cap sau a doua opţiune – să mă tundă prietena mea. Aşa că am ales a treia opţiune, să îmi comand o maşină de tuns şi să rezolv problema 

Românii îşi comandă tot mai multe aparate de tuns şi de ras în această perioadă.Retailerii mai spun că au crescut şi căutările de articole care să-ţi facă viaţa mai uşoară în izolare. 

”Pe primele locuri în topul căutărilor se regăsesc măştile medicale, urmate de mănuşi, dezinfectanţi, jucării, maşini de tuns, căşti, pantofi sport, console de gaming, articole sportive/fitness, scaune şi telefoane mobile” - Reprezentanţii eMAG, retailer online

Investiţia într-un aparat de tuns poate fi profitabilă. Preţul pentru o tunsoare variază între 30 şi 100 de lei în Bucureşti. Cam tot atât costă şi un aparat de tuns mai ieftin, care te scuteşte de plăţile lunare la frizerie. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici