Omul de afaceri Alex Faur a murit. Cătălin Botezatu: Nici nu am ştiut cât este de bolnav, nu-mi vine să cred

Omul de afaceri Alex Faur a murit, el având grave probleme de sănătate. Mai mulţi apropiaţi, între care şi Cătălin Botezatu, au lansat o campanie în mediul online, prin care rugau cetăţenii să doneze sânge pentru acesta deoarece se afla în stare gravă.

31008 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Alex Faur a murit. Cătălin Botezatu: Nici nu am ştiut cât este de bolnav, nu-mi vine să cred

Omul de afaceri Alex Faur a murit. Cătălin Botezatu: Nici nu am ştiut cât este de bolnav, nu-mi vine să cred

„Am auzit acum câteva zile, nici nu am ştiut cât este de bolnav. Nu-mi vine să cred. Îl cunosc de ani de zile, de peste 20 de ani. Nu-mi vine să cred că a încetat din viaţă. Nu mi-am imaginat că nu va supravieţui, a fost un băiat extraordinar”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălin Botezatu.

Milionarul Alex Faur este cunoscut în lumea mondenă autohtonă, fiind apropiat de multe vedete.

În urmă cu câteva zile, mai mulţi apropiaţi, între care şi Cătălin Botezatu şi jurnalista Mihaela Moise s-au mobilizat şi au demarat o campanie online prin care îndemnau cetăţenii să doneze sânge pentru Alex Faur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici