Omul de afaceri Marian Fişcuci şi fostul deputat şi vicepreşedinte CJ Teleorman Adrian Simionescu, audiaţi la DNA

Omul de afaceri Marian Fişcuci şi fostul deputat Adrian Simionescu s-au prezentat vineri la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, unde au stat mai puţin de o oră.

528 afișări
Imaginea articolului Omul de afaceri Marian Fişcuci şi fostul deputat şi vicepreşedinte CJ Teleorman Adrian Simionescu, audiaţi la DNA

Omul de afaceri Marian Fişcuci şi fostul deputat Adrian Simionescu au fost audiaţi la DNA

Procurorii anticorupţie nu au transmis informaţii despre audierea celor doi sau detalii despre dosarul în care cei doi s-au prezentat.

Şi în septembrie 2014, Adrian Simionescu, la vremea respectivă deputat, şi omul de afaceri Marian Fişcuci au fost audiaţi la DNA.

Adrian Constantin Simionescu a fost deputat din 2012. Simionescu a fost viceprimar în Turnu Măgurele, în perioada 1996-1997, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, în 2008-2009. Acesta a deţinut funcţia de vicepreşedinte al PD Teleorman din 1996 până în 2001. Ulterior, el a trecut la PSD, iar în 2001 a fost numit vicepreşedinte al PSD Teleorman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici