Operaţia la care a fost supus Văcăroiu s-a încheiat, starea lui este bună

Operaţia la care a fost supus preşedintele Curţii de Conturi, Nicolae Văcăroiu, s-a încheiat după aproape şapte ore, fără incidente intraoperatorii, iar starea pacientului este bună, el rămânând în Secţia Postoperator ATI a Spitalului de Urgenţă Floreasca.

61 afișări
Imaginea articolului Operaţia la care a fost supus Văcăroiu s-a încheiat, starea lui este bună

Operaţia la care a fost supus Văcăroiu s-a încheiat, starea lui este bună (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Inima a pornit fără să fie nevoie de şocuri, iar pacientul este stabil hemodinamic, potrivit unor informaţii transmise de echipa medicală.

Operaţia a început la ora 10.00 şi s-a încheiat la ora 17. 00.

Medicii i-au făcut mai multe bypass-uri, iar în urma operaţiei va fi îmbunătăţită alimentarea inimii cu sânge.

Nicolae Văcăroiu a fost operat de o echipă coordonată de şeful clinicii de chirurgie cardiovasculară, medicul Şerban Brădişteanu, pe durata intervenţiei nefiind semnalate incidente intraoperatorii.

Preşedintele Curţii de Conturi a fost internat, în urmă cu o zi, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, având diagnosticul cardiopatie cronică, adică mai multe artere coronare care şerpuiesc pe suprafaţa inimii erau îngustate din cauza colesterolului şi, astfel, sângele nu iriga corespunzator muşchiul cordului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici