Video Operaţiune de salvare de amploare în judeţul Braşov: Oameni şi animale, surprinse pe o insula formată de ape | GALERIE FOTO, VIDEO

Cinci din cele opt persoane surprinse pe o insulă formată de ape între localităţile Mândra şi Şercaia, din judeţul Braşov, au fost salvate miercuri noaptea. Operaţiunea continuă, joi dimineaţa, până la salvarea a încă trei bărbaţi şi a animalelor lor.

1824 afișări

VEZI MAI JOS GALERIA FOTO 

ISU Braşov a transmis, joi dimineaţa, că au fost salvate de pe insula formată ca urmare a inundaţiilor din zona Mândra – Şercaia, două femei, doi bărbaţi şi un copil, precum şi 700 din cele o mie de oi.

„Primele cinci persoane au fost evacuate în siguranţă. Este vorba de un copil, două femei şi doi bărbaţi. Intervenţia de la Mândra este încă în desfăşurare. S-a reuşit evacuarea a aproximativ 700 de oi. În zonă mai sunt şi trei bărbaţi care au rămas cu animalele”, arată ISU Braşov.

Intervenţia este dificilă din cauza faptului ca nivelul apei este în creştere.

La misiunea de salvare, mai multe echipaje de pompieri acţionează cu patru bărci din cadrul ISU Braşov şi alte două trimise în sprijin de la ISU Sibiu.

Din primele informaţii, persoanele surprinse de ape nu prezintă probleme medicale.

În judeţul Braşov este cod galben de inundaţii până joi la ora 18.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici