Opoziţia încearcă din nou revenirea la alegerea primarului în două tururi

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunţat marţi, că în şedinţa de miercuri a Camerei Deputaţilor se va vota iniţiativa PMP de revenire la alegerea primarului în două tururi, apreciind că ”schimbarea a început şi aceasta trebuie să continue până la însănătoşirea României”

170 afișări
Imaginea articolului Opoziţia încearcă din nou revenirea la alegerea primarului în două tururi

Opoziţia încearcă din nou revenirea la alegerea primarului în două tururi

”Mâine (miercuri - n.r.) se votează proiectul de lege privind revenirea la alegerea primarului în două tururi, initiativă a PMP!!! Am solicitat astăzi, din nou, în Biroul Permanent, supunerea la vot în plenul Camerei Deputaţilor a iniţiativei legislative a PMP privind revenirea la alegerea primarilor în două tururi (ţinută la coada ordinii de zi a plenului de mai bine de un an), solicitare care a fost aprobată”, a scris pe Facebook preşedintele PNP, Eugen Tomac.

El a mai spus că iniţiativa este una extrem de necesară, ”mai ales în contextul politic actual”.

”Schimbarea a început şi aceasta trebuie să continue până la însănătoşirea României”, a conchis liderul PMP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici