Oprea: În ultimele 24 de ore, ambulanţele au fost solicitate pentru 6.929 de cazuri

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, marţi, că în ultimele 24 de ore, la nivel naţional serviciile de ambulanţă şi SMURD au intervenit în 6.929 de cazuri.

465 afișări
Imaginea articolului Oprea: În ultimele 24 de ore, ambulanţele au fost solicitate pentru 6.929 de cazuri

Oprea: În ultimele 24 de ore, ambulanţele au fost solicitate pentru 6.929 de cazuri (Imagine: Mediafax Foto)

Totodată, Oprea a spus că nu sunt probleme pe drumuri din cauza precipitaţilor, drumarii acţionând cu 420 de utilaje şi 2.312 tone de materiale derapante în sectoarele unde a fost lapoviţă ori ninsoare..

De asemenea, situaţia de pe râul Bistriţa, unde s-a format fenomen de zăpor, este monitorizată de autorităţile din Neamţ.

"Situaţia în ţară este permanent monitorizată şi se acţionează în mod operativ", a precizat Oprea. 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici