Oprescu: Voi candida independent, eu aparţin bucureştenilor

Primarul general Sorin Oprescu a declarat, miercuri, că va candida independent, subliniind că aparţine bucureştenilor şi va merge mai departe cu oamenii care îl susţin. "Am ajuns în această funcţie independent, eu aparţin bucureştenilor. Sub ce siglă, care siglă, de unde siglă? Merg întotdeuna cu oamenii care au spus că mă sprijină la un parteneriat. Parteneriatul stabileşte condiţii egale, sub siglă, peste siglă, lângă siglă şi aşa mai departe", a spus Oprescu.

902 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Voi candida independent, eu aparţin bucureştenilor

Oprescu: Voi candida independent, eu aparţin bucureştenilor (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va susţine candidaţii USL, Oprescu a răspuns că deocamdată rămâne independent.

"Să ajungem în situaţia aceea, deocamdată rămân independent, sunt independent. Nu m-a crezut nimeni un an jumătate, acum mă duc în partea cealaltă, nu mă plimbă nimeni cum vrea şi nimeni nu-mi spune unde şi ce trebuie să fac. Raportez în faţa cetăţenilor ceea ce am făcut şi ceea ce am de gând să fac", a precizat primarul general.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici