Pacienţii din accidentul rutier din Bulgaria se menţin în stare gravă, funcţiile vitale sunt stabile

Pacienţii politraumatizaţi din accidentul rutier din Bulgaria se menţin în stare gravă, în acest moment fiind stabili din punct de vedere al funcţiilor vitale, anunţă Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca.

800 afișări
Imaginea articolului Pacienţii din accidentul rutier din Bulgaria se menţin în stare gravă, funcţiile vitale sunt stabile

Pacienţii din accidentul rutier din Bulgaria se menţin în stare gravă, funcţiile vitale sunt stabile

Dintre cei cinci pacienţi, trei sunt internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, necesitând măsuri specifice acestei secţii, iar doi sunt internaţi în saloane postoperatorii (terapie intensivă intermediară).

Echipele multidisciplinare compuse din medici de terapie intensivă, chirurgie generală, ortopedie, neurochirurgie îi supraveghează permanent pe aceşti pacienţi, adaptând tratamentul în funcţie de evoluţia lor, inclusiv intervenţii chirurgicale în zilele care urmează.

Un autocar înmatriculat în România, la bordul caruia se aflau 25 de pasageri a fost implicat sâmbătă dimineaţa intr-un accident rutier în Bulgaria. Patru persoane, din care trei români, au murit. Cinci pasageri răniţi au fost aduşi cu elicopterul la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Floreasca.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici