Patriarhul Daniel, APEL către enoriaşi pentru salvarea referendumului, care se anunţă dezastruos

Patriarhul Daniel a reamintit credincioşilor, după slujba de duminică, importanţa votului la referendum, îndemnându-i pe enoriaşi să meargă la urne ca să nu fie prea târziu. Patriarhul a menţionat că a votat sâmbătă, reiterând faptul că participarea la vot este o onoare.

3925 afișări
Imaginea articolului Patriarhul Daniel, APEL către enoriaşi pentru salvarea referendumului, care se anunţă dezastruos

Patriarhul Daniel, APEL către enoriaşi, pentru salvarea referendumului: Cei care nu aţi fost la vot să mergeţi să nu fie prea târziu

„Cei care nu aţi fost până acum la vot vă rugăm să mergeţi ca să nu fie prea târziu. (...) Vă îndemnăm să mergeţi la vot şi să aveţi această onoare, să arătaţi libertatea şi dreptul acesta, să primiţi binecuvântarea lui Dumnezeu pentru toată lucrarea cea bună. Să trăiţi întru mulţi ani”, a spus Patriarhul Daniel, potrivit Basilica.ro.

Preafericirea Sa a reamintit că a votat sâmbătă şi că a declarat că participarea la vot este o binecuvântare.

„Şi ieri am încurajat pe credincioşi să meargă la votul dedicat familiei şi am spus că participarea la vot este un drept, o onoare şi o binecuvântare. Astăzi repetăm aceleaşi cuvinte şi explicăm că această binecuvântare este o binefacere pentru familie şi pentru popor”, a spus Preafericirea Sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici