Patronii clubului din Caracal în care fetele erau forţate să se prostitueze, în arest la domiciliu. Tânărul acuzat că racola fetele a fost lăsat liber

Patronii clubului de noapte din Caracal acuzaţi de procurorii DIICOT că obligau fete, unele minore, să danseze la bară şi să se prostitueze, au fost plasaţi în arest la domiciliu. Decizia a fost luată, joi, de magistraţii Tribunalului Argeş. Tânărul acuzat că racola fetele a fost lăsat liber.

3643 afișări
Imaginea articolului Patronii clubului din Caracal în care fetele erau forţate să se prostitueze, în arest la domiciliu. Tânărul acuzat că racola fetele a fost lăsat liber

Patronii clubului din Caracal în care fetele erau forţate să se prostitueze, în arest la domiciliu. Tânărul acuzat că racola fetele a fost lăsat liber

Patronii clubului de noapte din Caracal, o femeie şi fratele ei, au fost plasaţi în arest la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia a fost luată joi de magistraţii Tribunalului Argeş, care au mai hotărât ca o altă femeie, implicată în acest caz, să fie plasată sub control judiciar.

În schimb, tânărul de 23 de ani din Argeş, suspectat că racola fetele prin metoda lover boy, apoi le ducea în clubul din Caracal unde erau obligate să se prostitueze, a fost lăsat liber de judecătorii Tribunalului Argeş.

Procurorii DIICOT au anunţat că vor contesta măsurile dispuse de instanţă.

Potrivit unor surse din anchetă, fetele erau racolate din familii dezorganizate, iar cele minore erau forţate să mintă clienţii că au peste 18 ani. Acestea dansau la bară în clubul de noapte din Caracal şi întreţineau relaţii sexuale cu diverşi clienţi ai barului, contra unei sume de 200 de lei.

Liderii grupului infracţional încasau banii pentru partidele sexuale, iar dimineaţa fetele primeau un salariu de 200 lei, un comision din consumaţie şi jumătate din banii obţinuţi în urma întreţinerii de raporturi sexuale contra cost.

Joi, poliţişti de la BCCO Piteşti şi jandarmi au descins în local unde au găsit 7 victime. Patru dintre fete erau din Caracal, una din Argeş, iar două din comune din judeţul Olt.

Potrivit unor surse din anchetă, spaţiul în care funcţiona clubul era închiriat de la Primărie. Primarul oraşului Caracal, Liviu Radu, a declarat, pentru MEDIAFAX, că spaţiul este al unei societăţi aflate în subordinea Consiliului Local, iar proprietarii plăteau chirie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici