Patru oameni au fost răniţi, dintre care un copil, după ce maşina în care erau a lovit o fântână, pe DN6, în Dolj

Patru persoane, între care un copil în vârstă de 9 ani, au ajuns, luni seara, la spital, după ce maşina în care se aflau a lovit o fântână din beton, pe DN6, în Brădeşti, judeţul Dolj.

187 afișări
Imaginea articolului Patru oameni au fost răniţi, dintre care un copil, după ce maşina în care erau a lovit o fântână, pe DN6, în Dolj

Patru oameni au fost răniţi, dintre care un copil, după ce maşina în care erau a lovit o fântână, pe DN6, în Dolj

Potrivit Poliţiei Dolj, şoferul unei maşini a pierdut controlul autoturismului pe care îl conducea pe DN6, în localitatea Brădeşti şi a intrat într-o fântână din beton, de pe marginea drumului.

„În autoturism se aflau patru persoane, doi bărbaţi, o femeie şi un copil. Toţi erau conştienţi şi prezentau leziuni, care însă nu erau de natură a le pune în pericol viaţa. Iniţial doi au solicitat să fie transportaţi la spital, însă ulterior s-au răzgândit şi ar fi plecat toţi pentru a li se acorda îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Dolj.

Traficul în zonă s-a desfăşurat pe un singur sens până la efectuarea cercetării la faţa locului.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi urmează să stabilească modul în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici