Patru persoane rănite uşor, după ce un autobuz RATB şi o maşină s-au ciocnit pe Calea Dorobanţilor

Patru persoane au fost rănite uşor, după ce un autobuz RATB al liniei 301, care circula pe Calea Dorobanţilor, pe sensul de mers spre Şoseaua Ştefan cel Mare, s-a ciocnit cu o maşină care a ieşit de pe o stradă laterală fără să se asigure, au declarat vineri, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii regiei.

1135 afișări
Imaginea articolului Patru persoane rănite uşor, după ce un autobuz RATB şi o maşină s-au ciocnit pe Calea Dorobanţilor

Patru persoane rănite uşor, după ce un autobuz RATB şi o maşină s-au ciocnit pe Calea Dorobanţilor (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 12.25, pe Calea Dorobanţi, între Academia de Studii Economice şi Şoseaua Ştefan cel Mare, pe sensul de mers către Perla, a spus purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Brânduşa Raeceanu.

"Autobuzul liniei 301 a fost accidentat în dreptul primei uşi, de un autoturism care a ieşit de pe strada Ion Bogdan, fără să se asigure", potrivit sursei citate.

Raeceanu a precizat că în urma accidentului au fost rănite uşor patru persoane din autobuz, acestea primind îngrijiri de la echipajele SMURD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici