Patru persoane, reţinute la Suceava pentru trafic de substanţe psihoactive şi tentativă de viol

Patru persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT Suceava, fiind acuzate că procurau şi vindeau substanţe cu efect psihoactiv cu preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei. Una dintre persoanele reţinute este acuzată şi de tentativă de viol, după ce a încercat să agreseze sexual un adolescent.

1185 afișări
Imaginea articolului Patru persoane, reţinute la Suceava pentru trafic de substanţe psihoactive şi tentativă de viol

Patru persoane, reţinute la Suceava pentru trafic de substanţe psihoactive şi tentativă de viol

Potrivit unui comunicat al DIICOT Suceava, cele patru persoane au fost reţinute pentru constituirea unui grup infracţional organizat, efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie şi tentativă de viol.

Procurorii spun că doi dintre inculpaţi procurau şi vindeau substanţele direct din locuinţa acestora din oraşul Gura Humorului, dar şi prin intermediul celorlalţi doi inculpaţi.

Una dintre persoanele reţinute este acuzată că a recurs la violenţe pentru a-i intimida pe cei care i-ar fi pus în pericol afacerea şi că în vara anului 2018 a încercat să agreseze sexual un băiat, care a mers neanunţat la locuinţa lui ca să îşi procure substanţe cu efect psihoactiv.

„În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că substanţele cu efect psihoactiv erau vândute la preţuri cuprinse între 10 şi 20 de lei”, au mai anunţat procurorii.

Aceştia au făcut în acest caz şi trei percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate două laptopuri, 13 telefoane mobile, 3 carduri de memorie, un stick USB şi o sabie.

Cele patru persoane vor fi prezentate magistraţilor de la Tribunalul Suceava cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici