Patru răniţi, printre care trei copii, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, în judeţul Constanţa

O femeie şi trei copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani au fost răniţi duminică, după ce maşina condusă de femeie s-a răsturnat într-o curbă, pe drumul care leagă Constanţa de localitatea Mihai Viteazu.

654 afișări
Imaginea articolului Patru răniţi, printre care trei copii, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-o curbă, în judeţul Constanţa

Patru răniţi, printre care trei copii, după ce maşina în care erau s-a răsturnat într-o curbă în judeţul Constanţa

Potrivit Poliţiei Constanţa, maşina implicată în accident era condusă de o femeie în vârstă de 44 de ani. Pe DN 22, dinspre Constanţa către localitatea Mihai Viteazu, într-o curbă la stânga, femeia a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat în afara drumului.

În urma accidentului au fost răniţi atât femeia care conducea, cât şi trei copii cu vârste cuprinse între 8 şi 10 ani.

În cauză, a fost întocmit dosar penal.

Purtătorul de cuvânt al SAJ Constanţa, Claudia Tatarici, a declarat că cei patru răniţi au fost duşi la spital, toţi fiind conştienţi şi stabili.

Din primele informaţii reiese că doar unul dintre cei trei copii este al femeii aflate la volan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici