Percheziţii în Capitală pentru prinderea unor persoane suspectate de furturi de maşini

Poliţiştii şi procurorii fac, miercuri dimineaţă, 11 percheziţii în Capitală, pentru destructurarea a două grupări infracţionale specializate în furturi de maşini care acţionau în mai multe judeţe din ţară, dar şi în străinătate.

34 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Capitală pentru prinderea unor persoane suspectate de furturi de maşini

Percheziţii în Capitală pentru prinderea unor persoane suspectate de furturi de maşini (Imagine; Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Prin acţiunea de miercuri, poliţiştii Serviciului Furturi Auto şi procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti pun în aplicare 14 mandate de aducere, pentru destructurarea a două grupări infracţionale, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Persoanele vizate sunt suspectate de furturi de maşini, atât din ţară, cât şi din străinătate, precum şi de furturi de oglinzi retrovizoare de la autoturisme de lux.

Hoţii acţionau în Capitală şi în judeţele Braşov, Iaşi, Sălaj, Arad, Satu Mare şi Cluj, a precizat Sarca.

Suspecţii vor fi audiaţi la sediul Serviciului Furturi Auto din Poliţia Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici