Percheziţii în Dâmboviţa, la firme ai căror administratori ar fi creat un prejudiciu de două milioane de euro

Mai multe percheziţii au loc, joi, în judeţele Dâmboviţa şi Giurgiu, fiind vizate opt persoane, administratori ai unor firme specializate în tranzacţii cu fier vechi, care prin evaziune fiscală şi spălare de bani au provocat un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro.

538 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în Dâmboviţa, la firme ai căror administratori ar fi creat un prejudiciu de două milioane de euro

Percheziţii în Dâmboviţa, la firme ai căror administratori ar fi creat un prejudiciu de două milioane de euro (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, sunt în desfăşurare 11 percheziţii, iar la acţiune participă peste 300 de poliţişti şi jandarmi din Dâmboviţa şi Giurgiu, împreună cu reprezentanţi ai Gărzii Financiare Dâmboviţa.

"Descinderile vizează opt persoane suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani în domeniul achiziţiei şi valorificării materialelor reciclabile feroase şi neferoase, care au creat statului un prejudiciu de aproximativ două milioane de euro", se precizează într-un comunicat al Poliţiei Dâmboviţa.

La ora transmiterii acestei ştiri, sunt în desfăşurare percheziţii la centrele de valorificare a fierului vechi din localităţile Mătăsaru şi Bălteni, iar în urma descinderilor persoanele suspectate de evaziune fiscală şi spălare de bani vor fi duse la audieri la sediul Poliţiei Dâmboviţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici