Percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş la oameni bănuiţi de trafic de persoane

Poliţiştii din Caraş-Severin fac, luni, 12 percheziţii în mai multe locaţii din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de persoane, printre locaţiile percheziţionate fiind şi un palat de romi din Oraviţa.

401 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş la oameni bănuiţi de trafic de persoane

Percheziţii în judeţele Caraş-Severin şi Timiş la oameni bănuiţi de trafic de persoane

Surse judiciare au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că poliţiştii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate din judeţul Caraş-Severin fac, luni, percheziţii în mai multe locaţii din judeţele Caraş-Severin şi Timiş, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de persoane.

Percheziţiile au loc în doisprezece locaţii din Oraviţa, Moldova Noua - judeţul Caraş-Severin şi la Jimbolia - judeţul Timiş.

Potrivit surselor citate, grupul infracţional este implicat în "activităţi de trafic de persoane şi proxenetism agravat, care acţiona pe teritoriul Franţei".

Printre locaţiile percheziţionate se numără şi un palat de romi din Oraviţa.

Potrivit surselor judiciare, paralel se fac percheziţii şi în Franţa.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de DIICOT, percheziţiile au vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în traficul de persoane şi proxenetism care acţiona în Franţa, fiind identificate 13 persoane din Caraş-Severin acuzate că racolau şi traficau femei care se prostituau.

"În cauză au fost identificate un număr de 13 persoane de pe raza judeţului Caraş-Severin a căror activitate infracţională a constat în racolarea şi traficarea din Franţa în România a unor persoane de sex feminin care se prostituau în diferite zone, membrii grupului asigurând logistica şi gestionarea afacerii, existând situaţii în care aceştiau îşi impuneau regulile prin folosirea violenţei", se arată în comunicatul DIICOT.

Persoanele vizate vor fi audiate, luni, la sediul DIICOT Caraş-Severin.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici