Un tânăr a murit şi alţi trei sunt grav răniţi după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod

Accident grav, duminică dimineaţa, pe DJ 702 C, în Argeş, în urma căruia şoferul unui autoturism, care a circulat cu viteză şi a intrat într-un cap de pod, a murit pe loc, iar cei trei pasageri din maşină au ajuns la spital cu răni grave, informează corespondentul MEDIAFAX.

392 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit şi alţi trei sunt grav răniţi după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod

Un tânăr a murit şi alţi trei sunt grav răniţi după ce au intrat cu maşina într-un cap de pod

Şoferul unui autoturism marca BMW, în vârstă de 22 de ani, ce se deplasa dinspre Bogaţi spre Leordeni, a intrat cu viteză într-o curbă, a pierdut controlul volanului, iar maşina s-a răsturnat şi s-a izbit violent de un cap de pod, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, Andreea Însurăţelu.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţe. Pentru conducătorul auto nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat decedat. Ceilalţi trei pasageri din maşină, în vârstă de 21 de ani, au fost grav răniţi şi au fost transportaţi cu ambulanţele la spital.

"Colegii mei au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", a declarat corespondentului MEDIAFAX Andreea Însurăţelu, purtător de cuvânt IPJ Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici