Percheziţii în judeţul Ilfov, fiind vizaţi comercianţi de produse medicale contrafăcute. Prejudiciul este de peste 100.000 de euro

Poliţiştii bucureşteni fac, miercuri dimineaţă, percheziţii la zece firme din judeţul Ilfov, fiind vizate opt persoane suspectate că au comercializat produse medicale contrafăcute, prejudiciul produs prin evaziune fiscală fiind estimat la peste o sută de mii de euro.

402 afișări
Imaginea articolului Percheziţii în judeţul Ilfov, fiind vizaţi comercianţi de produse medicale contrafăcute. Prejudiciul este de peste 100.000 de euro

Percheziţii în judeţul Ilfov, fiind vizaţi comercianţi de produse medicale contrafăcute. Prejudiciul este de peste 100.000 de euro (Imagine: Liviu Maftei/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Alexandru Niculae, a declarat că percheziţiile la cele zece societăţi comerciale din Ilfov sunt făcute de poliţişti de la Serviciul de Investigare a Fraudelor Sector 6, împreună cu inspectori de la Garda Financiară şi de la Autoritatea pentru Protecţia Consumatorilor.

Alexandru Niculae a spus că în această cauză sunt vizate opt persoane suspectate de evaziune fiscală şi contrafacere, după ce au comercializat produse medicale contrafăcute importate din China, printre care aparate de măsurare a tensiunii şi proteze, acestea purtând însemnele unor mărci consacrate.

Activitatea acestor societăţi era monitorizată de mai mult timp de poliţişti, prejudiciul produs prin evaziune fiscală fiind estimat la peste o sută de mii de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici