Percheziţii la bărbatul bănuit că a aruncat în aer un bancomat din Gorj şi a fugit cu 177.000 de lei

Poliţiştii din judeţul Gorj fac percheziţii în casa unui bărbat de 32 de ani, bănuit că a aruncat în aer un bancomat din localitatea Polovragi, în 20 octombrie. A fost furată suma de 177.000 de lei.

1742 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la bărbatul bănuit că a aruncat în aer un bancomat din Gorj şi a fugit cu 177.000 de lei

Percheziţii la bărbatul bănuit că a aruncat în aer un bancomat din Gorj şi a fugit cu 177.000 de lei

Poliţiştii fac, miercuri dimineaţa, percheziţii în locuinţa unui bărbat, suspectat că ar fi comis jaful produs în luna octombrie, la un bancomat din comuna Polovragi.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Victor Ţuhaşu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Gorj, în baza probatoriului administrat în cauza privind furtul sumei de 177.000 lei dintr-un ATM -Agenţia Polovragi, au reuşit identificarea unuia dintre autori, un bărbat de 32 ani din judeţul Gorj.

S-a descins la două locaţii, care aparţin suspectului.

Surse susţin că percheziţiile au fost făcute în localităţile Bumbeşti-Piţitc şi Novaci.

Ancheta este coordonată de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Novaci.

Incidentul a avut loc în luna octombrie dimineaţa în comuna Polovragi, când persoane necunoscute au aruncat în aer un bancomat şi au furat banii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici