PERCHEZIŢII la locuinţa lui RANDI, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 100.000 de euro

Poliţiştii ilfoveni au descins, marţi dimineaţă, în locuinţa lui Andrei Ştefan Ropcea, cunoscut ca RANDI, component al trupei MORANDI, într-un dosar de evaziune fiscală în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ 100.000 de euro.

3611 afișări
Imaginea articolului PERCHEZIŢII la locuinţa lui RANDI, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul este de 100.000 de euro

Percheziţii la locuinţa lui Randi, într-un dosar de evaziune fiscală (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Randi şi fratele acestuia deţin o firmă prin intermediul căreia au organizat mai multe evenimente, însă nu ar fi trecut onorariile în contabilitate.

Anchetatorii ilfoveni au descins la patru adrese, două în Bucureşti, acasă la Randi şi la fratele său şi două în Otopeni, unde locuieşte contabila societăţii şi este sediul firmei administrate de Randi.

Cei doi fraţi au fost găsiţi acasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici