Percheziţii la mai mulţi localnici din Tulcea, suspectaţi de braconaj piscicol. FOTO

Poliţiştii de frontieră ai Gărzii de Coastă au găsit, în urma unor percheziţii la mai mulţi localnici din Enisala, judeţul Tulcea, zeci de kilograme de peşte, icre, două ambarcaţiuni şi cinci autoturisme, dar şu 1.500 metri plase monofilament.

589 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la mai mulţi localnici din Tulcea, suspectaţi de braconaj piscicol. FOTO

Percheziţii la mai mulţi localnici din Tulcea, suspectaţi de braconaj piscicol

Percheziţiile au avut loc vineri, în mai multe locaţii din Enisala, la persoane suspecte că fac braconaj piscicol.

Garda de Coastă anunţă, într-un comunicat transmis sâmbătă, că au fost ridicate 92 kg peşte, 2 kg icre, 2 ambarcaţiuni, 5 autoturisme, 1.500 metri plase monofilament, 3.082 metri plase fir textile, diverse sume de bani, precum şi alte unelte de pescuit.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări cu privire la cinci persoane, cetăţeni români cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani, pentru deţinere, transport sau comercializarea fără documente legale a peştelui şi a altor vieţuitoare acvatice obţinute din pescuit ori a produselor din peşte, producerea, importul, comercializarea, deţinerea sau folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a năvoadelor, voloacelor, prostovoalelor, vârşelor, vintirelor, precum şi a altor tipuri de unelte de pescuit comercial şi furt calificat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici