Percheziţii la Primăria Umbrăreşti din judeţul Galaţi, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani

Poliţiştii şi procurorii gălăţeni au descins vineri la 14 adrese, între care şi la Primăria Umbrăreşti, într-un dosar privind infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani şi abuz în serviciu, în legătură cu unele hotărâri ale Consiliului Local, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

1361 afișări
Imaginea articolului Percheziţii la Primăria Umbrăreşti din judeţul Galaţi, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani

Percheziţii la Primăria Umbrăreşti din judeţul Galaţi, într-un dosar de evaziune şi spălare de bani (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

"La data de 19 septembrie a.c., peste 40 de poliţişti de investigare a fraudelor şi de investigaţii criminale din cadrul IPJ Galaţi, în baza delegării Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, efectuează 14 percheziţii la sediile, punctele de lucru şi locuinţele administratorilor a trei societăţi comerciale, precum şi la sediul unei instituţii", s-a arătat într-un comunicat remis de Poliţia Română.

Potrivit sursei citate, persoanele vizate de percheziţii sunt bănuite că, în perioada 2010-2014, ar fi comis infracţiuni de evaziune fiscală, spălare de bani şi abuz în serviciu prin intermediul unor contracte în domeniul exploatării agregatelor minerale, al construcţiilor, al exploataţiilor agricole şi în domeniul alimentar.

Anchetatorii au ridicat, de la adresele percheziţionate, contracte, acte contabile şi extracontabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici