Peste 20.000 de bucureşteni au aplicat pentru cele 2000 de posturi scoase la concurs de companiile Primăriei Capitalei / Care sunt paşii următori

Peste 20.000 de bucureşteni şi-au depus CV-urile la Târgul de Joburi organizat de Municipalitate, pentru a se angaja în companiile înfiinţate de Primăria Capitalei în acest an, aceştia concurând pentru 2.000 de posturi, anunţă, duminică, Primăria Muncipiului Bucureşti.

749 afișări
Imaginea articolului Peste 20.000 de bucureşteni au aplicat pentru cele 2000 de posturi scoase la concurs de companiile Primăriei Capitalei / Care sunt paşii următori

Peste 20.000 de bucureşteni au aplicat pentru cele 2000 de posturi scoase la concurs de companiile Primăriei Capitalei / Care sunt paşii următori

Companiile la care s-au depus cele mai multe CV-uri au fost Compania Sport pentru Toţi (1.468), Compania de Iluminat Public (1.405), Compania Consolidări (1.391) Compania Dezvoltare Durabilă (1.376), Publicitate şi Afişaj (1.104).

„Târgul de Joburi organizat de Primăria Capitalei a reprezentat un adevărat succes, pentru cele 2.000 de posturi oferite de Companiile Municipale aplicând peste 20.000 de cetăţeni. Bucureştenii ne-au arătat astfel că au încredere în proiectele Municipalităţii şi doresc să contribuie la îmbunătăţirea serviciilor publice, precum şi la dezvoltarea oraşului. Cele 22 de companii municipale vor reprezenta o alternativă sănătoasă a vechiului model administrativ şi vor presta servicii publice în beneficiul cetatenilor”, a declarat primarul general, Gabriela Firea.

Companiile Municipale care au participat la târgul organizat de PMB, prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, în colaborare cu Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti sunt: Compania Municipală Trustul de Clădiri Metropolitane S.A, Compania Municipală Consolidări S.A, Compania Municipală Imobiliară S.A, Compania Municipală Parking S.A, Compania Municipală Străzi, Poduri şi Pasaje S.A, Compania Municipală Energetică S.A, Compania Municipală Managementul Traficului S.A, Compania Municipală Medicală S.A, Compania Municipală Iluminat Public S.A, Compania Municipală Sport pentru Toţi S.A, Compania Municipală Eco Igienizare S.A, Compania Municipală Managementul Transportului S.A, Compania Municipală Publicitate şi Afişaj S.A, Compania Municipală Pază şi Securitate S.A, Compania Municipală Turistică S.A, Compania Municipală Parcuri şi Grădini S.A, Compania Municipală Agrement S.A, Compania Municipală Dezvoltare Durabilă S.A, Compania Municipală Întreţinerea Arborilor şi Spaţiului Verde S.A, Compania Municipală Protecţie Civilă şi Voluntariat S.A, Compania Municipală Tehnologia Informaţiei S.A.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei, în perioada imediat următoare se vor analiza CV-urile primite, după care se vor organiza o serie de interviuri de angajare, în urmă cărora se vor selecta aplicanţii.

De asemenea, reprezentanţii societăţilor comerciale vor ţine legătură şi cu cetăţenii care nu vor fi selectaţi în urma interviurilor, în vederea ocupării unor posturi viitoare, care se vor crea ca urmare a diversificării activităţii societăţilor municipale, menţionează sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici