Peste 3.700 de şoferi, prinşi cu viteză prea mare într-o singură zi

Peste 3.700 de şoferi au fost depistaţi sâmbătă cu depăşiri ale vitezei legale, când traficul a fost supravegheat de peste 1.000 de poliţişti, folosindu-se şi un elicopter pe DN1, DN2 şi DN7, informează Poliţia Română.

576 afișări
Imaginea articolului Peste 3.700 de şoferi, prinşi cu viteză prea mare într-o singură zi

Peste 3.700 de şoferi, prinşi cu viteză prea mare într-o singură zi (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

La început de vacanţă, activităţile de fluidizare şi supraveghere a traficului au fost intensificate.

Sâmbătă, 1.053 de poliţişti, dintre care 778 de la rutieră, au acţionat, sub coordonarea Direcţiei Rutiere a Inspectoratului General al Poliţiei Române, la nivel naţional, pentru siguranţa traficului rutier.

Poliţiştii au monitorizat traficul rutier pe DN1, DN2, DN6 şi DN7 şi i-au sancţionat pe cei care au încalcat regulile de circulaţie, în special pe cele care stabilesc regimul legal de viteză. Traficul de pe DN1, DN2 şi DN7 a fost supravegheat din aer, cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Afacerilor Interne.

Astfel, au fost aplicate, la nivel naţional, 3.758 de sancţiuni contravenţionale conducătorilor auto care au depăşit viteza regulamentară.

Dintre aceştia, 102 şoferi au fost sancţionaţi şi cu reţinerea permisului de conducere, pentru depăşirea vitezei regulamentare cu mai mult de 50 de km/h.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici