Peste o sută de persoane, între care colegi parlamentari, la înmormântarea senatorului Ştefan Stoica

Peste o sută de persoane, între care colegi de Parlament de la toate formaţiunile politice, veniţi şi din alte judeţe, au participat, joi, la Ploieşti, la înmormântarea senatorului Ştefan Stoica, mort la vârsta de 37 de ani din cauza unui cancer hepatic.

135 afișări
Imaginea articolului Peste o sută de persoane, între care colegi parlamentari, la înmormântarea senatorului Ştefan Stoica

Ştefan Stoica

Slujba de înmormântare, desfăşurată la Catedrala ”Sfântul Ioan Botezătorul” din Ploieşti şi care a fost oficiată de părintele Ştefan Muşat, de la Protoieria Ploieşti, a început joi la ora 11.00 şi a durat aproximativ o oră.

După înmormântare, cortegiul funerar s-a deplasat către cimitirul "Viişoara", din Ploieşti, unde senatorul Ştefan Stoica a fost înhumat.

Peste o sută de persoane l-au condus pe Ştefan Ştoica pe ultimul drum, printre acestea numărându-se colegi senatori şi deputaţi de la toate formaţiunile politice, unii veniţi din alte judeţe, dar şi prieteni, foşti colegi de liceu din Ploieşti şi medici.

Senatorul Ştefan Stoica, de profesie medic, a decedat miercuri, într-un spital din Bucureşti, din cauza unui cancer hepatic. El s-a născut şi a terminat liceul în Ploieşti, după care a absolvit Facultatea de Medicină.

Ştefan Stoica fusese ales pe listele PP-DD într-un colegiu din judeţul Ialomiţa. În octombrie anul trecut, Ştefan Stoica demisionase din PP-DD şi se afiliase grupului PSD din Senat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici